تابلو کامپوزیت چیست؟ مزایا و معایب نمای کامپوزیت

تابلو کامپوزیت

تابلو کامپوزیت از ورق هایی به نام کامپوزیت ساخته می‌شود که در صنعت تابلو سازی و برای انواع تابلوها بسیار کاربرد دارد. در بزرگترین تابلوسازی‌ های دنیا نیز هنوز تابلو کامپوزیت طرافداران خاص خود را دارد زیرا که برای تبلیغات بصورت برجسته یا برای ساخت اشکال گزینه‌ای بسیار مناسب می‌باشد. برای ساخت تابلو کامپوزیت از آهن آلات و ورقه‌های کامپوزیت و روکش‌های مخصوص استفاده می‌شود که به شکلی هنرمندانه و ماهرانه برش خورده و به یک طرح و شکل زیبا تبدیل می‌شود. جالب است بدانید کامپوزیت یک ماده‌ای است که در صنعت از پزشکی تا ساختمان سازی کاربرد فراوانی دارد که برای آشنایی بیشتر با کامپوزیت و چگونگی ورود آن به ساخت تابلو کامپوزیت در ادامه همین مطلب همراه ما باشید.

تاریخچه کامپوزیت

آیا تابحال از خود پرسیده‌اید که کامپوزیت چیست؟ کامپوزیت در طبیعت موجود است مثل استخوان، ماهیچه، چوب که درون خود کامپوزیت دارند. اما به شکل مصنوعی یا مهندسی نیز ساخته می‌شود یعنی یک ماده مرکب یا چند سازه است که از دو فاز ماتریس و تقویت کننده تشکیل شده است که تقویت کننده به درصد محاسبه می‌شود. با این مواد می توان تابلو کامپوزیت یا نمای ساختمان یا سفیدی دندان را ساخت. کامپوزیت به دلیل جنس مقاوم آن در تابلو کامپوزیت استفاده شده است همچنین مزایای بسیار زیادی در این تابلو‌ها وجود دارد. مثلا کامپوزیت استحام و دوام مناسبی در ساختار تابلو کامپوزیت دارد و مزایای مهم دیگری که در  ادامه همین مطلب به آنها به اختصار اشاره خواهد شد.

کامپوزیت و تابلو سازی

تابلو کامپوزیت از ورقه های کامپوزیت ساخته می‌شود. این ورقه ها هر کدام از آلیاژهای متفاوتی ساخته شده‌اند که شامل آلومینیوم، هسته میانی، پلی اتلین و چسب می‌باشند به همین دلیل این نوع محصول از استحکام و مقاومت بسیار بالایی در میان سایر تابلو ها برخوردار است. در ساخت کامپوزیت برای بدنه این تابلو از کامپوزیت استفاده می‌شود و برای نوشته ها معمولا از حروف برجسته‌ای که متریال آن بسته به سلیقه مشتری انتخاب شده بکار گرفته می‌شود. این حروف می‌توانند از جنس فلز، استیل یا چلنیوم باشند که بسته به بودجه مشتری انتخاب و در تابلو اعمال می‌گردد. تابلو کامپوزیت هم با همه استحام و مقاومتی که از آن سخن رفت در خود دارای معایبی هم می‌باشد که در ادامه مطلب به سایر آنها به اختصار اشاره خواهد شد.

مزایا و معایب نمای کامپوزیت

انواع کامپوزیت دارای مزایا و معایب متفاووتی می‌باشد، مزایای تابلو کامپوزیت :

  • دارای آلیاژ سبک و مقاوم و بادوام.
  • دارای پشت زمینه ای بسیار مناسب برای نصب هرگونه حروف برجسته.
  • بعد از نصب کامپوزیت ، این تابلو در برابر اشعه فرا بنفش و انواع شرایط آب و هوایی مقاوم است.
  • نمای کامپوزیت به دلیل خاصیت پاکسازی، در مقابل گرد وغبار و انواع آلودگی کثیف نمی‌شود و همواره تمیز و زیبا جلوه می‌کند.
  • از همه مهمتر اینکه این محصول به دلیل استفاده از کامپوزیت به شکل و فرم دلخواه در می‌آید.
  • ضد زنگ و ضد حرارت می‌باشد.
  • قیمت کامپوزیت بسیار ارزان و مقرون بصرفه می‌باشد.
  • هر محصول علاوه بر مزایا دارای معایبی نیز می‌باشد که تابلو کامپوزیت نیز از این قاعده مثتثنی نمی‌باشد و می‌توان گفت تنها عیب آن نوع چینی موجود در بازار می‌باشد که اصلا مقاوم نبوده و به سرعت و با کوچکترین ضربه خم می‌شود.

قیمت ساخت و اجرای تابلو کامپوزیت

ورقه‌های کامپوزیت معمولا 20/1 در 20/3 متر می‌باشند و قیمت این محصول بر واحد متر مربع محاسبه می‌گردد. کامپوزیت ارزان از جنس چینی می‌باشد که مقاومت بالایی ندارد اما کامپوزیت چلنیوم مقاومت خوبی داشته و قیمت بالاتری را به خود اختصاص می‌دهد. همچنین نوع اجرا و روش بکار برده شده در ساخت این محصول نیز در قیمت گذاری حائز اهمیت می‌باشد. اینکه حروف برجسته بکار رفته در این محصول با چه متریالی ساخته شده است نیز در قیمت تابلو فوق بسیار حائز اهمیت می‌باشد. در مجموع برآوورد تمامی این هزینه ها به اضافه دستمزد نصب و ساخت کار، قیمت پایانی یا بهای تمام شده آن را مشخص می‌نماید.

خدمات ساخت و نصب کامپوزیت

تابلو کامپوزیت توسط گروه تابلو سازی نیکان، که تجربه و تبحر زیادی در ساخت انواع تابلو دارند ساخته و اجرا می‌شود. گروه نیکان در ابتدا جهت نوع و هدف تبلیغاتی شما ایده‌های شما را پرورش داده و پس از آن به ساخت ایده شما درباره تابلو می‌پردازد. در طول مراحل نصب کار شما می‌توانید در جریان انجام کار قرار بگیرید و حتی نظرات جدید خود را بیان کنید تا در صورت امکان بر روی جریان ساخت تابلو اعمال شود. خدمات نصب و ساخت همگی از صفر تا صد توسط گروه نیکان انجام می‌شود که سالها سابقه در زمینه ساخت و طراحی انواع تابلوها را در کارنامه‌کاری خود داشته و در زمینه اجرای کار نیز همواره نمونه کارهای بسیار زیادی داشته‌اند.

در ادامه باید گفت که ورق کامپوزیت در همه‌جا مورد استفاده قرار می‌گیرد. مثلا در نمای ساختمان و پوشش دادن به مصالح و آجرها و سیمان و زیبا و یکدست نمودن نما کاربرد دارد. همچنین برای تزئین شومینه و ساختن اشکالی همانند سنگ بسیار پر کاربرد است. از ورق کامپوزیت در کناره کابینت‌های آشپزخانه و برای تزئین روی ستونهای سالن‌های پذیرایی نیز بسیار استفاده می‌شود. برای پوشش سقف پمپ بنزین‌ها از این محصول استفاده می‌شود زیرا بسیار ایمن می‌باشد.

برای کاور کردن در هنگام بازسازی‌ها از ورق‌های کامپوزیت استفاده می‌شود. جالب است بدانید تمام طراحی و دیزاین حرفه‌ای غرفه‌های فروشگاهی و نمایشگاهی با این ورق انجام می‌شود. همچنین پوشش سقف ها برای محافظت با ورق‌های کامپوزیت که دارای استحکام و مقاومت بالا می‌باشند انجام می‌گردد. اینکه این محصول جزء مستحکم‌ترین و با دوام ترین تابلو‌ها می‌باشد حرفی نیست اما شما با سفارش این تابلو، علاوه بر مقاومت و استحکام، زیبایی را نیز برای خود به ارمغان خواهید برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − شش =

Call Now Button